Julbord 2018

Barolos närproducerade Julbord

Barolo erbjuder ett traditionellt julbord med utsikt mot vattnet i vinterträdgården (behaglig värme året runt) och välkomnar alla våra gäster med ett varmt ekologiskt glas glögg och pepparkaka i passagen vid entrén. Redan där möts du av den lantliga och ombonade miljön.

På Barolo är maten i centrum med mycket närproducerad och ekologisk mat av våra lokala bönder i Södertälje. Här tillkommer vårt stora hemlagade dessertbord med alla julfavoriter på vårt vis från våran egen konditor.

Med ett brinnande intresse för mat är vår ambition att erbjuda er julens smaker tillagat på råvaror av högsta klass som kommer från gårdar och bönder i närheten. Vi vill ta er tillbaka i tiden och skapa en smak utöver det vanliga då allting lagas från grunden som förr.

Vi erbjuder er bland annat egna inlagda sillar, rökta laxar, stömmingar, hemma gjorda syltar och senap. Närproducerad prinskorv och kalvfärs till de hemmagjorda köttbullarna. Ekologiska ägghalvor, potatisar och grönsaker. Olika slags skinkor bland annat viltsvins skinka och traditionell skinka. Rökt renstek och hjortlår. Viltkorvar och korvbockar med olika salamin, även dessa är närproducerade och eller ekologiska.

Med andra ord, vi vill skapa en upplevelse att minnas. Låt julstämningen börja redan hos oss på Barolo.

Julbordet serveras 23 november – 23 december. 

På fredagar kör vi underhållning med magiker.

Priser
Måndag – Torsdag:
16.00 – 18.00 : 395 kr
18.30 – stängning 455 kr

Fredag:
16.00 – 18.00 : 495 kr
18.30 – stängning 655 kr (med underhållning)

Lördag:
16.00 – 18.00 : 395 kr
18.30 – stängning 455 kr

Söndagar (familjedag)
Hela dagen 355 kr

Barnpriser (alla dagar) 0-6 år gratis. 7-12: 250 kr. Vi serverar en liten middagsmeny.

Luciadagen (hela dagen) 355kr
22:a dec  (hela dagen) 355kr

Större sällskap? Kontakta oss gärna för en offert!

Även A la carte meny.

Barolo är nu Södertäljes enda KRAV-certifierade restaurang.

Julfest för upp till 140 personer
Kontakta oss för mer information! Om ni är ett större sällskap kan vi även erbjuda olika typer av underhållning. Vi serverar även vanlig À la carte (vår vanliga meny) vid julbordet .