Julbord 2019

Nu är det jul igen………..

Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar juligt och hemlagat, från kryddig glögg till ett dignande buffébord och ett bord fullt av godis och sötsaker.

Varmt välkomna till jul på Barolo

Med en svårslagen utsikt över vattnet är Barolo vackert beläget och en perfekt plats för att runda av året på. Med vår inredning och sofistikerade julpyntning blir vintern på Barolo både hemtrevlig och varmt samt exklusiv och iögonfallande.

Julen är matens största högtid och hos oss på Barolo slår vi till på stort.

Julbordet serveras 29 november – 22 december. 

Priser
Måndag – Torsdag:
16.00 – 18.00 : 495 kr
18.30 – stängning 495 kr

Fredag:
16.00 – 18.30 : 495 kr
19.00 – stängning 695 kr (med underhållning)

Lördag:
16.00 – 18.30 : 495 kr
19.00 – stängning 495 kr

Söndagar:
14.00 – 16.00 : 375 kr
16.15 – 18.15 : 375 kr
18.30 – stängning 375 kr

Större sällskap? Kontakta oss gärna för en offert!

Även A la carte meny.

 

Barolo erbjuder ett traditionellt julbord med utsikt mot vattnet i vinterträdgården (behaglig värme året runt) och välkomnar alla våra gäster med ett varmt ekologiskt glas glögg och pepparkaka i passagen vid entrén. Redan där möts du av den lantliga och ombonade miljön.

På Barolo är maten i centrum med mycket närproducerad och ekologisk mat av våra lokala bönder i Södertälje. Här tillkommer vårt stora hemlagade dessertbord med alla julfavoriter på vårt vis från våran egen konditor.

Med ett brinnande intresse för mat är vår ambition att erbjuda er julens smaker tillagat på råvaror av högsta klass som kommer från gårdar och bönder i närheten. Vi vill ta er tillbaka i tiden och skapa en smak utöver det vanliga då allting lagas från grunden som förr.

Vi erbjuder er bland annat egna inlagda sillar, rökta laxar, stömmingar, hemma gjorda syltar och senap. Närproducerad prinskorv och kalvfärs till de hemmagjorda köttbullarna. Ekologiska ägghalvor, potatisar och grönsaker. Olika slags skinkor bland annat viltsvins skinka och traditionell skinka. Rökt renstek och hjortlår. Viltkorvar och korvbockar med olika salamin, även dessa är närproducerade och eller ekologiska.

Med andra ord, vi vill skapa en upplevelse att minnas. Låt julstämningen börja redan hos oss på Barolo. 

Julfest för upp till 140 personer
Kontakta oss för mer information! Om ni är ett större sällskap kan vi även erbjuda olika typer av underhållning. Vi serverar även vanlig À la carte (vår vanliga meny) vid julbordet .